TRUPA

Trupa, cum am menţionat se compune din tineri cu dizabilități locomotorii şi din studente care studiază la Tg. Mureș. Laude speciale pentru munca serioasă depusă și fiindcă își sacrifică timpul liber pentru această sarcină nobilă.

Membrii trupei de dans:

Bărbaţi: Faluvégi Dénes, Gorbea Flaviu, Graur Zsolt, Ősz Károly Szilárd și Szikszai Csaba Gáspár.

Femei: Katona Tímea Aranka, Kohn Kinga, Lukács Tünde, Szikszai Barbara Blanka, Tóth Noémi.

Toţi acei membri ai trupei care trăiesc în scaun cu rotile au suferit leziuni în urma unor accidente. Mai mulți dintre ei aveau vârsta de douăzeci, treizeci de ani. Jos cu pălăria în faţa lor, fiindcă au putut să treacă peste obstacolele ridicate de societate şi de propria lor stare, dându-ne un exemplu de urmat pentru noi toți!

Merită mulţumiri şi studentele, care în ciuda numeroaselor activităţi pe care le desfășoară, în ultimele luni au depus toate eforturile pentru a putea participa şi lucra din greu la repetiții, apoi la spectacole.

Dorinţa noastră este ca și în viitor să fim prezenți la cât mai multe spectacole, ceea ce pentru noi toți va fi un adevărat model demn de urmat, o lecţie despre putere de voinţă, omenie, perseverentă şi dragoste. Deoarece cu aceste ingrediente orice devine posibil.