Trupa, cum am menţionat, se compune din tineri cu dizabilități locomotorii şi din studente care studiază la Tg. Mureș. Laude speciale pentru munca serioasă depusă și fiindcă își sacrifică timpul liber pentru această sarcină nobilă.

 

Membrii trupei de dans în 2016:

Femei: Faluvégi Dénes, Ősz Károly Szilárd, Graur Zsolt, Újfalvi János şi Mihály Demeter.

Bărbaţi: Katona Tímea-Aranka, Réka Kotró, Tóth Noémi, Székely Beáta şi Margareta Györfi.

 

 

În 2017, grupul a trecut prin anumite schimbări din cauza faptului că unii membri au avut alte îndatoriri de îndeplinit în viață.

Membrii grupului de dans:

Femei: Kohn Kinga (a părăsit echipa în 2019), Tóth Noémi, Lukács Tünde, Szikszai Barbara Blanka şi Katona Tímea-Aranka.

Bărbaţi: Graur Zsolti ( a părăsit echipa în 2019), Ősz Károly Szilárd, Szikszai Csaba Gáspár, Gorbea Flaviu şi Faluvégi Dénes.

 

 

În 2021-2022

grupul de dans a suferit din nou modificări, în prezent echipa este formată din doar trei perechi, dar grupul mereu primesc noi membri, atât cu dizabilități, cât și sănătoși.

 

 

Toți acei membri ai trupei care trăiesc în scaun cu rotile au suferit leziuni în urma unor accidente. Mai mulți dintre ei aveau vârsta de douăzeci, treizeci de ani. Jos cu pălăria în faţa lor, fiindcă au putut să treacă peste obstacolele ridicate de societate şi de propria lor stare, dându-ne un exemplu de urmat pentru noi toți!

Merită mulţumiri şi studentele, care în ciuda numeroaselor activităţi pe care le desfășoară, în ultimele luni au depus toate eforturile pentru a putea participa şi lucra din greu la repetiții, apoi la spectacole.

Dorinţa noastră este ca și în viitor să fim prezenți la cât mai multe spectacole, ceea ce pentru noi toți va fi un adevărat model demn de urmat, o lecţie despre putere de voinţă, omenie, perseverenţă şi dragoste. Deoarece cu aceste ingrediente orice devine posibil.